Akıncı İstanbul Muhafızları Team Dronix Hızlı Ayaklar Alpman Mechamato Süper Dino Petronix Efsane Spark Dört Dörtlük Dedektifler Xavier ve Gizli Müze BUNU BİLİYOR MUSUN? Koyun Shaun Neşeli Dünyam Maceracı Yüzgeçler Mondo Yan Berry Bees Yeni Nesil Ajanlar Bizim Joey Moka'nın Olağanüstü Maceraları Rescue Bots Academy Kratt Kardeşler Geronimo Stilton Littlest Pet Shop Minişler Peter Pan'ın Yeni Maceraları Rescue Bots

Küçük Bir Kız Çocuğu Büyürse..

Emily’nin sıradan bir hayatı vardır… Ama gittiği yaz kampında durum biraz değişir.

17 Nisan 2015 Cuma
Emily için bir anda uzayan boyu ve gerçek bir pandaya dönüşen sırt çantası Kinoobi ile bu tatil biraz farklı olacaktır. Küçük Dev'i mutlaka izleyin.
Emily ailesinin ona sürekli çocukmuş gibi davranmasından çok bıkmıştır. Bu yüzden onu tek başına bir yaz kampına göndermeye karar verdiklerinde mutluluktan havalara uçar. Ama gittiği yer, sıradan bir yaz kampının çok ötesindedir. En sevdiği sırt çantası Kinoobi bir anda gerçek bir pandaya dönüşür. İşin en tuhaf kısmıysa, Emily'nin yeni boyudur. Bu tuhaf vadide Emily, 3 metrelik bir kız çocuğuna dönüşür. Yaz boyunca bu yemyeşil vadideki muhteşem doğa olaylarını izler, yerlilerin sorunlarını çözmelerine yardım eder ve hayatı boyunca unutamayacağı bir tatil geçirir.
BİZE ULAŞIN